Boekhandel Douwes Den Haag

Een uitgekookte zaak

Peter Klosse

Een uitgekookte zaak

Een uitgekookte zaak

Een uitgekookte zaak

 

Dit boek heeft de ingrediënten van een spannend avontuur vol intriges, moord, brandstichting en verdwijning. Het geeft je een kijkje achter de schermen van toprestaurants en de voedingsindustrie en kan je kijk op eten veranderen.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 20,95

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Een uitgekookte zaak

Frédéric Pelletier is de beste kok van Frankrijk. Hij heeft het klassieke en traditionele restaurant van zijn ouders omgetoverd tot een moderne eettempel waar mensen van over de hele wereld naar toe komen. Geobsedeerd door kwaliteit wil hij de beste zijn. Het geheim van zijn succesformule is culinair spektakel. Met de hulp van CuliFood, de grootste producent van voedseladditieven van de wereld, is hij in staat om gerechten te creëren die voorheen als onmogelijk werden gehouden. Ogenschijnlijk gaat het hem voor de wind, maar twijfels spelen op. Zit hij wel op de goede weg?
Aan de andere kant van de wereld volgt de ijverige Harvard studente Olga von Bertalanffy een masterclass moleculair koken. Veel van de stoffen en toepassingen die hier worden besproken herkent ze uit haar studie. Ze realiseert zich dat de negatieve keerzijdes niet worden belicht. Gesteund door haar professor Bob Martinez gaat ze op onderzoek uit. Als hij een pakket met geheime documenten
ontvangt die zijn nagelaten door de directeur van het Research Institute for Food Additives komen er dimensies naar boven die geen van beiden ooit voor mogelijk hielden.


ISBN
9789081496100
Pagina's
472
Verschenen
NUR
300
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Academie voor Gastronomie

Literatuur
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren