Boekhandel Douwes Den Haag

From Farm to Fork in the Netherlands

van boer tot bord in alle 12 provincies

Jan Bartelsman & Nico Dingemans

From Farm to Fork in the Netherlands

From Farm to Fork in the Netherlands

van boer tot bord in alle 12 provincies

From Farm to Fork in the Netherlands

 

From Farm to Fork in the Netherlands is een culinair reisverslag van boer tot bord in alle 12 provincies. Met gezonde recepten met Nederlandse streekproducten van 24 (sterren)chefs uit heel Nederland.


Niet leverbaar

€ 30,95

Bezorgen: Levertijd onbekend


Beschrijving From Farm to Fork in the Netherlands

Een opvallend culiboek met 248 pagina's culinaire inspiratie voor iedereen die van Holland houdt, samengesteld door Nico Dingemans. Met (h)eerlijke Dutch Dishes uit alle 12 provincies van ruim 24 Nederlandse (sterren)chefs. Inclusief recepten voor thuis en gezonde streekproducten van oer-Hollandse bodem: van Limburg tot de Wadden, en van Amsterdam tot Twente. Met prachtige foodfotografie van Jan Bartelsman en speciale hoofdstukken over Nederland Waterland, Holland International en Health Cuisine.


ISBN
9789082564266
Pagina's
248
Verschenen
NUR
442
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Hospitality in Health

Keuken per land en streek




ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren