Boekhandel Douwes Den Haag

Een varken heeft wel een krul in zijn staart

Ingrid Hoeben

Een varken heeft wel een krul in zijn staart

Een varken heeft wel een krul in zijn staart

Een varken heeft wel een krul in zijn staart

 

[ een varken heeft wel een krul in zijn staart ] en dit wil zoveel zeggen als: zelfs de eenvoudigste persoon heeft nog wel iets waarop hij of zij trots kan zijn. Deze 100 haiku’s beogen dan ook exact dat: iedere aardbewoner verdient bewondering.


Levertijd: 5 tot 8 werkdagen

€ 18,00

Bezorgen: 5 tot 8 werkdagen


Beschrijving Een varken heeft wel een krul in zijn staart

[ een varken heeft wel een krul in zijn staart ]

en dit wil zoveel zeggen als: zelfs de eenvoudigste persoon heeft nog wel iets waarop hij of zij trots kan zijn.

Deze 100 haiku’s beogen dan ook exact dat: iedere aardbewoner verdient bewondering. Van het mooiste tot het lelijkste en van het nuttigste tot het ogenschijnlijk minst nuttige dier.

Poëzie kent geen grenzen en het dierenrijk laat zich bijgevolg mateloos in dichtvormen gieten. Deze bundel is helemaal aan hen gewijd.

over Vrijgevochten haiku’s:
'75 haiku's, senryu's zo u wil met haar eigen stemmige foto's. Haar passies zijn er zo uit af te lezen: muziek (Prince!), film, dieren (katten!), de natuur, de tekenkunst en de zoektocht naar de liefde. Vaak ontroerend, geregeld grappig.’ (Johan Simons)
‘Ik dacht dat haiku’s niets voor mij waren… Maar ze zijn perfect… Kort maar krachtig, ontroerend, humoristisch.. Je hebt een fan bij’ (Vanessa Nelissen)
‘Genoten & blijven genieten vd haiku’s van I.Hoeben. Gevatte en Naar-Het-Hart-Grijpende tekst met prachtige illustraties.’ (Ronny Focquaert)

over Het woord is nu aan mij!:
‘De gedichtenbundel heeft mij aangenaam verrast. De haiku’s zijn leuk, spitsvondig en gaan vaak dieper dan je denkt. Zeker een aanrader op een rustige zomeravond!’ (Ria Reijnders)
“Een aanrader voor wie van kortere gedichten of haiku’s houdt. De klassieke haiku’s gaan mee met hun tijd en worden een pak moderner in de haikubundels van deze auteur.” (Maurits V.)


ISBN
9789082726220
Verschenen
NUR
300
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Ingrid Hoeben

Literatuur
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren