Boekhandel Douwes Den Haag

Stof - Special Edition

Joanne Carlton

Stof - Special Edition

Stof - Special Edition

Stof - Special Edition

 

Als je wereld opgaat in (STOF), wil jij dan nog overleven? Simon James is een gelukkig man. Hij heeft een mooie baan, een prachtig gezin en geniet van het leven. Tot een giftige stofwolk de wereld verwoest en hij alles verliest.


Niet leverbaar

€ 19,95

Niet leverbaar


Beschrijving Stof - Special Edition

Als je wereld opgaat in (STOF), wil jij dan nog overleven?

Simon James is een gelukkig man. Hij heeft een mooie baan, een prachtig gezin en geniet van het leven. Tot een giftige stofwolk de wereld verwoest en hij alles verliest.

Drie weken en ettelijke miljoenen doden later is het einde nabij. Er bestaan geen mirakels om de overlevenden te redden.

Op de laatste dag van zijn bestaan krijgt Simon het ultieme dilemma voorgeschoteld: wil hij overleven aan de zijde van een onbekende vrouw in een verwoeste wereld om zo het voortbestaan van de mensheid te garanderen? Of wil hij zijn leven vandaag beëindigen na het verlies van zijn vrouw en kind?

Maar ... krijgt hij nog wel die keuze?

Stof is een beklijvend boek over familie en liefde, onmenselijk verdriet en verlies. Een verhaal dat angstaanjagend dichterbij komt, geïnspireerd door onze huidige klimaatproblematiek en internet.


Over Joanne Carlton:

Joanne Carlton debuteerde in 2017 met Heart-Beat (vertaald als Hart-Slag), waarmee zij internationaal hoge ogen scoorde. Dit boek werd samen met haar tweede Engelstalige boek Kill Me Again geselecteerd voor de prestigieuze London Book Fair. Dust is haar derde Engelstalige boek, vertaald als Stof. Zij schrijft ook Nederlandstalige fictie onder de naam Sandra J. Paul.


ISBN
9789082986358
Pagina's
280
Verschenen
NUR
300
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Hamley Books (Bizzyby VOF)

Literatuur
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren