Boekhandel Douwes Den Haag

Madame Bonheur

Een Haagse liefde

Angela van Oeffelen & Astrid Habraken

Madame Bonheur

Madame Bonheur

Een Haagse liefde

Madame Bonheur

 

In het Haagse hotel Les Aristocrats vindt Claire het levenloze lichaam van madame Bonheur, een graag geziene gast. Als de politie de familie niet kan vinden, besluit Claire zelf op zoek te gaan.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,99


Beschrijving Madame Bonheur

In het Haagse hotel Les Aristocrats vindt receptioniste Claire het levenloze lichaam van madame Bonheur. De geliefde oude dame komt al tientallen jaren iedere zomer in dezelfde periode naar het hotel. Haar plotselinge dood is omgeven door mysteries. Zo blijken haar achternaam en het opgegeven adres in Parijs niet te kloppen.
Als ook haar familie onvindbaar lijkt, besluit Claire om zelf naar Parijs te gaan. Het is het begin van een zoektocht die haar terugvoert naar het Den Haag van de jaren vijftig en de wijngaarden rondom Bordeaux en Saint-Émilion.

Ga mee op een reis door het verleden en ontrafel samen met Claire het geheim dat madame Bonheur al die jaren met zich meedroeg.

Madame Bonheur ~ Een Haagse liefde is een verhaal over dromen, veerkracht en jezelf opnieuw uitvinden wanneer de omstandigheden daarom vragen.


ISBN
9789083050058
Pagina's
280
Verschenen
NUR
300
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boekengilde B.V.

Literaire fictie