Boekhandel Douwes Den Haag

Samenloop

Van kleine belevenissen en grote uitdagingen

Caroline Biemans

Samenloop

Samenloop

Van kleine belevenissen en grote uitdagingen

Samenloop

 

Op zoek naar ruimte om te boeren, ontmoet de Nederlandse boer Hendrik in Portugal de Portugese Eva en ze worden verliefd. De gepassioneerde Hendrik jaagt met gaandeweg steeds meer overtuiging een vrijer bestaan na voor zijn gezin.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 21,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Samenloop

Op zoek naar ruimte om te boeren, ontmoet de Nederlandse boer Hendrik in Portugal de Portugese Eva en ze worden verliefd. De gepassioneerde Hendrik jaagt met gaandeweg steeds meer overtuiging een vrijer bestaan na voor zijn gezin. Aangestoken door het enthousiasme van haar broer over zijn nieuwe vaderland is ook Hendriks zus Demi naar Portugal verhuisd. Zij ontmoet de in Nederland wonende Caroline die daardoor voor een keuze komt te staan.
Dan verandert het soms moeilijke maar vrolijke Portugese leven van het ene op het andere moment ingrijpend.
Grote uitdagingen beschreven in kleine belevenissen. Een roman over het verlangen naar vrijheid, over moed, liefde en verlies. Grotendeels gebaseerd op ware gebeurtenissen.

Caroline Biemans (1965) schreef eerder een managementboek, Spirit! Meer zin in samenwerking. Samenloop is haar eerste roman. Ze was vennoot bij een organisatieadviesbureau en bekleedde diverse directiefuncties. In 2015 is zij geëmigreerd naar Centraal Portugal waar ze een B&B runt en midden in de natuur woont met partner ‘Demi’ en aanloophond Jada.

‘Samenloop is als een dans van liefde en verlies, in een zwierige, dan weer ingetogen stijl. Het is een indringend verhaal over hoe liefde zoveel sterker is dan een herinnering.’ - JAN VANTOORTELBOOM,
AUTEUR VAN MEESTER MITRAILLETTE

‘Portugal. Liefderijke periode uit het leven van mijn avontuurlijke neef.’
JAN TERLOUW


ISBN
9789083098456
Pagina's
114
Verschenen
NUR
300
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Het lichte werk

Literatuur