Boekhandel Douwes Den Haag

Van miljonair tot krantenjongen

Bizarre levensverhalen van de straat

Sander de Kramer

Van miljonair tot krantenjongen

Van miljonair tot krantenjongen

Bizarre levensverhalen van de straat

Van miljonair tot krantenjongen

 

Aangrijpende levensverhalen van aan lager wal geraakte miljonairs, gestruikelde topsporters en in de war geraakte professoren. In dit boek vertellen ooit succesvolle mensen hoe zij door een bizarre speling van het lot op straat zijn terechtgekomen.


Niet leverbaar

€ 17,50

Niet leverbaar


Beschrijving Van miljonair tot krantenjongen

Aangrijpende levensverhalen van aan lager wal geraakte miljonairs, gestruikelde topsporters en in de war geraakte professoren. In dit boek vertellen ooit succesvolle mensen hoe zij door een bizarre speling van het lot op straat zijn terechtgekomen. Zoals Ton Henneke die vroeger een goedlopende praktijk had met honderden patiënten – totdat het noodlot toesloeg. Nu woont hij in het bos en leeft hij van zelfgevangen visjes en groenten die hij achter zijn tent kweekt.

Sander de Kramer houdt zich zijn leven lang bezig met de onderkant van de samenleving. De fascinerende wereld van daklozen heeft hem zo gegrepen dat hij voor dit boek zelfs vrijwillig een periode op straat heeft geleefd. Ook was hij bondscoach van het Nederlands Daklozen-elftal, waarmee hij derde werd op het wk Voetbal. Uit de vele gesprekken die hij met daklozen voerde, merkte hij dat de meesten van hen buiten hun schuld in de goot waren beland. Achter iedere dakloze schuilt een aangrijpend levensverhaal.


ISBN
9789083112572
Pagina's
224
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij de Meent B.V.

Mens en Maatschappij