Boekhandel Douwes Den Haag

Ontwaken

Marijke van Dijk

Ontwaken

Ontwaken

Ontwaken

 

Meer dan een jaar na de uitbraak van het ji-virus krijgt Ezra Jennings een anonieme brief uit Washington C.C. waarin dringend zijn hulp wordt gevraagd. Ezra besluit om erop in te gaan en belandt in een wereld waarin waarheid en leugen een gevaarlijk spel met elkaar spelen.Leverbaar

€ 18,95

Levertijd: 6 tot 10 werkdagen


Beschrijving Ontwaken

Meer dan een jaar na de uitbraak van het ji-virus krijgt Ezra Jennings een anonieme brief uit Washington C.C. waarin dringend zijn hulp wordt gevraagd. Ezra besluit om erop in te gaan en belandt in een wereld waarin waarheid en leugen een gevaarlijk spel met elkaar spelen. Wie kan hij vertrouwen nu overal om hem heen gevaar dreigt? In Nederland probeert Jia een nieuw leven op te bouwen. Ze krijgt daarbij hulp van Gideon. Maar of ze daar nu zo blij mee moet zijn? Ondertussen probeert Femke haar hoofd koel te houden terwijl haar wereld in elkaar stort. Dan verschijnt er een vlammetje van hoop.

Ontwaken is het tweede deel van de apocalyptische serie: De vier ruiters. Over geloof, hoop en moed in een tijd waarin alles donker lijkt.


ISBN
9789083171753
Pagina's
444
Verschenen
NUR
305
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Scholten Uitgeverij B.V.

Literaire thriller