Boekhandel Douwes Den Haag

Happy Life 365

De no-nonsense denkwijze voor een leuker leven.

Kelly Weekers

Happy Life 365

Happy Life 365

De no-nonsense denkwijze voor een leuker leven.

Happy Life 365

 

Kelly's boek leert je wat vaker lak te hebben aan wat een ander van je vindt, wat vaker nee zeggen tegen de dingen waar je een hekel aan hebt en je niet perfect bent of hoeft te zin.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 21,99


Beschrijving Happy Life 365

Door iedereen leuk gevonden worden? Kan niet. Perfect zijn? Onmogelijke opgave. De volledige controle over je leven hebben? Vergeet het maar.

In Happy Life laat Kelly Weekers op basis van simpele stappen zien hoe bepalend je denkwijze is voor je dagelijks geluksgevoel. Aan de hand van thema’s als zelfvertrouwen, gezondheid, vriendschap, werk, social media en relaties leer je op een simpele en effectieve manier anders om te gaan met negativiteit, stress en piekeren. Kelly vertelt nuchter en met humor hoe je zelf geluk creëert door los te laten waar je geen controle over hebt, en de regie te pakken waar het kan.

Haar denkwijze leert je wat vaker lak te hebben aan wat een ander van je vindt, wat vaker nee zeggen tegen de dingen waar je een hekel aan hebt, te accepteren dat falen bij het leven hoort en je niet perfect bent of hoeft te zin. Het laat je stoppen met zeuren over wat je niet hebt. Boordevol praktische opdrachten, voorbeelden, stappenplan en trips & tricks voor een leuker leven!

‘Wat een heerlijke pagetuner! Je voelt je per regel en bladzijde méer positief en méer optimistisch, zeker ook omdat wat je leest in hele begrijpelijke voorbeelden is weergegeven. En de tips zijn haalbaar voor iedereen!


ISBN
9789083260044
Pagina's
184
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Moonshot Publishing

Psychologie