Boekhandel Douwes Den Haag

Overleven als Gort in Frankrijk

Ilja Gort

Overleven als Gort in Frankrijk

Overleven als Gort in Frankrijk

Overleven als Gort in Frankrijk

 

Ilja Gort kocht in 1994 een vervallen wijnkasteel bij Bordeaux en wist dat in tien jaar tijd op te bouwen tot een succesvol wijnbedrijf. Over de beginperiode van zijn Château La Tulipe schreef Gort ‘Leven als Gort in Frankrijk’, een buitengewoon humoristisch boek waarvan inmiddels meer dan 250.000 exemplaren zijn verkocht.


Nog te verschijnen

€ 15,00

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Overleven als Gort in Frankrijk

Ilja Gort kocht in 1994 een vervallen wijnkasteel bij Bordeaux en wist dat in tien jaar tijd op te bouwen tot een succesvol wijnbedrijf.
Over de beginperiode van zijn Château La Tulipe schreef Gort ‘Leven als Gort in Frankrijk’, een buitengewoon humoristisch boek waarvan inmiddels meer dan 250.000 exemplaren zijn verkocht.
Dit boek is het vervolg daarop: ‘Overleven als Gort in Frankrijk’, en belicht de andere kant van zijn succesverhaal. Omdat het volgens Gort ‘een iets te persoonlijk verslag’ is geworden, heeft hij dit boek na de eerste druk uit de handel laten nemen en verdere publicatie ervan tegengehouden. Nu, 18 jaar later, is het boek weer vrijgegeven want zoals Gort het verwoordt: ‘De wonden zijn geheeld en de blunders verjaard’. Geniet van dit ongefilterde relaas met ontboezemingen van een Ilja Gort zoals u die niet kende.


ISBN
9789083343211
Pagina's
240
Verschijnt
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Gort Publishers

Romans