Boekhandel Douwes Den Haag

Overleven als Gort in Frankrijk

Ilja Gort

Overleven als Gort in Frankrijk

Overleven als Gort in Frankrijk

Overleven als Gort in Frankrijk

 

Ilja Gort kocht in 1994 een vervallen wijnkasteel bij Bordeaux en wist dat in tien jaar tijd op te bouwen tot een succesvol wijnbedrijf. Over de beginperiode van zijn Château La Tulipe schreef Gort Leven als Gort in Frankrijk, een buitengewoon humoristisch boek waarvan inmiddels meer dan 100.000 exemplaren zijn verkocht.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 15,00


Beschrijving Overleven als Gort in Frankrijk

Ilja Gort kocht in 1994 een vervallen wijnkasteel bij Bordeaux en wist dat in tien jaar tijd op te bouwen tot een succesvol wijnbedrijf.
Over de beginperiode van zijn Château La Tulipe schreef Gort Leven als Gort in Frankrijk, een buitengewoon humoristisch boek waarvan inmiddels meer dan 100.000 exemplaren zijn verkocht.

Overleven als Gort in Frankrijk is het vervolg en belicht de andere kant van zijn succesverhaal. Omdat het volgens Gort ‘een iets te persoonlijk verslag’ was geworden, heeft hij dit boek na de eerste druk uit de handel laten nemen en verdere publicatie ervan tegen­gehouden. Nu, 18 jaar later, zijn zoals Gort het verwoordt, ‘de wonden geheeld en de blunders verjaard’ en is het boek weer vrijgegeven.
Geniet van dit ongefilterde relaas met ontboezemingen van een Ilja Gort zoals u die niet kende.


ISBN
9789083343211
Pagina's
240
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Gort Publishers

Romans