Boekhandel Douwes Den Haag

Aanraken!

Sylvia Hubers

Aanraken!

Aanraken!

Aanraken!

 

In Aanraken! voert Sylvia Hubers de lezer langs tactiele avonturen, gemiste knuffels, welriekende mannen, ongelukkige neuzen, eenzame handen, heupen die zich onbespied wanen, levensangst, liefdesdrift, benevelingen op de Dag des Oordeels en de ontbrekende schakel tussen broek en rok.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 22,50

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Aanraken!

In Aanraken! voert Sylvia Hubers de lezer langs tactiele avonturen, gemiste knuffels, welriekende mannen, ongelukkige neuzen, eenzame handen, heupen die zich onbespied wanen, levensangst, liefdesdrift, benevelingen op de Dag des Oordeels en de ontbrekende schakel tussen broek en rok. In speels en poëtisch proza schetst zij absurde maar tegelijkertijd herkenbare situaties. Met heel weinig woorden weet Hubers de wereld telkens een stukje te kantelen, dat maakt deze 143 ultrakorte verhaaltjes komisch en beschouwend tegelijk.
Aanraken! is een pageturner: elke omgeslagen bladzijde geeft toegang tot weer een ander grillig, zeer persoonlijk miniversum.

Sylvia Hubers (1965) verkent het grensgebied tussen proza en poëzie. Aanraken! is haar negende boek. Van 2009 tot 2013 was ze stadsdichter van Haarlem. Zij is een graag geziene gast op literaire podia en werkt samen met diverse kunstenaars
en musici. Sinds een jaar woont ze in Overijssel.


ISBN
9789086842650
Pagina's
160
Verschenen
NUR
300
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
IJzer, Uitgeverij

Literatuur