Boekhandel Douwes Den Haag

Mythos

atleet van de goden

Jan Smit

Mythos

Mythos

atleet van de goden

Mythos

 

Lermes was een vroegere vijfkampkampioen uit de stadstaat Sparta die na zijn laatste overwinning als elitesportleraar in het kleine stadstaatje Berpolis was neergestreken. Op zijn oude dag ontdekte hij daar, tijdens een sportdag voor het gewone volk, de prestaties en mogelijkheden van een jongeling met de intrigerende naam Mythos.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 15,00

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Mythos

Lermes was een vroegere vijfkampkampioen uit de stadstaat Sparta die na zijn laatste overwinning als elitesportleraar in het kleine stadstaatje Berpolis was neergestreken.
Op zijn oude dag ontdekte hij daar, tijdens een sportdag voor het gewone volk, de prestaties en mogelijkheden van een jongeling met de intrigerende naam Mythos.
In een droom die daarna volgde, kreeg hij opdracht van de godin Hestia de jongen onder zijn hoede te nemen en hem, ondanks Zijn lage afkomst, voor de belangrijke vijfkamp in Olympia, ter ere van Zeus op te leiden.

Om het niet te ingewikkeld te maken, heeft de schrijver alle maten en gewichten uit de tijd van Mythos zoveel als mogelijk in ons stelsel omgezet. Ook de speer en de discus zagen er niet precies hetzelfde uit. Schrik daarom niet van de onmogelijke of toch wel mogelijke afstanden.


ISBN
9789087597672
Pagina's
185
Verschenen
NUR
300
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
U2pi BV

Literatuur
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren