Boekhandel Douwes Den Haag

Blije buikjes

Praktische voedingsgids voor ouders met jonge kinderen

Joke VanHerck & Club Roos & Hanne Mariën

Blije buikjes

Blije buikjes

Praktische voedingsgids voor ouders met jonge kinderen

Blije buikjes

 

Praktische voedingsgids voor ouders met jonge kinderen • Met recepten en wetenschappelijk verantwoorde gezondheidsadviezen • Ondersteunende voedingstips ter bevordering van de darmwerking • Tips voor de overstap naar vaste voeding BLIJE BUIKJES is een theoretisch en praktisch handboek voor ouders op zoek naar de meest gezonde voedingskeuzes voor hun kinderen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 19,95


Beschrijving Blije buikjes

Praktische voedingsgids voor ouders met jonge kinderen

• Met recepten en wetenschappelijk verantwoorde gezondheidsadviezen
• Ondersteunende voedingstips ter bevordering van de darmwerking
• Tips voor de overstap naar vaste voeding

BLIJE BUIKJES is een theoretisch en praktisch handboek voor ouders op zoek naar de meest gezonde voedingskeuzes voor hun kinderen.

Orthomoleculair therapeuten Hanne Mariën en Joke Vanherck bieden in dit boek hun visie op een gezond voedingspatroon bij jonge kinderen. Met name de darmgezondheid heeft een grote invloed op de fysieke en ook mentale gezondheid van kinderen: Een gezond en gelukkig wezentje heeft een gezonde darm! Daarom begint dit boek met een uitgebreid hoofdstuk over de darmen en tips voor ondersteunende voeding om de darmwerking te bevorderen.

Verdere onderwerpen die aan bod komen zijn gezonde vetten, de voordelen van vlees, vis en tofu, suikers, de invloed van voedsel op het ontwikkelen en voorkomen van allergieën en ideeën voor gezonde tussendoortjes.

Over de auteurs
Hanne Mariën en Joke Vanherck zijn beiden moeder van 3 kinderen (en dus dagelijks bezig met (op)voeden) en zijn werkzaam als orthomoleculair therapeut. Zie ook www.praktijkbioresonantie.be en www.balansretie.be.


ISBN
9789088402456
Pagina's
200
Verschenen
NUR
860
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Panta Rhei

Gezondheid en geneeskunde