Boekhandel Douwes Den Haag

Om op te eten

Om op te eten

Willem de Vos

Om op te eten

Om op te eten

Om op te eten

Om op te eten

 

De dinertafel is de beste plek voor een goed gesprek. (Vroeger was de afwas daarna dat ook, maar die is door de automaat overgenomen.) Er zijn zelfs restaurants die de naam ‘t Gesprek’ dragen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 8,90

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Om op te eten

De dinertafel is de beste plek voor een goed gesprek.
(Vroeger was de afwas daarna dat ook, maar die is door de automaat overgenomen.)

Er zijn zelfs restaurants die de naam ‘t Gesprek’ dragen. En in sommige delen van de wereld komt een deal pas tot stand, na een goede lunch of een goed diner.


Toch komt een goed gesprek aan tafel niet altijd vanzelf op gang. Een goed glas wijn kan wel de tongen los maken. Maar dat zegt nog niet dat wat er dan te horen is, ook om aan te horen is. Sommige gezelschappen maken van tevoren een gesprekslijstje of zelfs een lijstje met verboden onderwerpen.


In dit boek hoort bij ieder gerecht een verhaal. Of andersom zo u wilt. Als u een diner samenstelt uit de recepten die via een QR-code op te roepen zijn, kunt u het bijbehorende verhaal laten horen of laten voorlezen.
Verhalen doen veel met ons en maken ook de tongen los. Een goed verhaal is bijna een garantie voor een goed gesprek, zeker als er een bijpassend gerecht geserveerd wordt.
Zo bezorgt u uw gasten en uzelf een onvergetelijk diner.


ISBN
9789088509575
Pagina's
80
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
SWP

Culinair