Boekhandel Douwes Den Haag

De rolstoel in mijn hoofd

Ontwikkelingsstoornissen in beeld

Ann Ceurvels & Sarah De Keyser

De rolstoel in mijn hoofd

De rolstoel in mijn hoofd

Ontwikkelingsstoornissen in beeld

De rolstoel in mijn hoofd

 

ASS, AD(H)D, GTS, OCD… Het zit allemaal tussen je oren. In je hoofd, in je brein, daar waar niemand anders het kan zien of ervaren. Laat staan ‘geloven’ dat het er wel degelijk is. Voor veel mensen is het moeilijk te begrijpen dat ontwikkelingsproblematieken ertoe kunnen leiden dat iemand ‘anders’ functioneert.


Niet leverbaar

€ 21,99

Niet leverbaar


Beschrijving De rolstoel in mijn hoofd

ASS, AD(H)D, GTS, OCD… Het zit allemaal tussen je oren. In je hoofd, in je brein, daar waar niemand anders het kan zien of ervaren. Laat staan ‘geloven’ dat het er wel degelijk is.

Voor veel mensen is het moeilijk te begrijpen dat ontwikkelingsproblematieken ertoe kunnen leiden dat iemand ‘anders’ functioneert. Dat sommige vaardigheden zich anders ontwikkelen en heel wat obstakels met zich meebrengen.

In De rolstoel in mijn hoofd proberen Ann Ceurvels en Sarah De Keyser – allebei ervaringsdeskundigen
– in beeld te brengen wat je niet kan zien. Sarah door de lens van haar camera, Ann met haar pen. Maar vooral aan de hand van de intense verhalen van echte kinderen, jongeren en volwassenen. Elk op hun eigen manier hebben zij ‘een rolstoel in hun hoofd’, die ze voor de eerste keer kwetsbaar met de wereld willen delen.


ISBN
9789089249531
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Houtekiet

Mens en Maatschappij