Boekhandel Douwes Den Haag

BEWUSTE KENNIS VAN ONS VERLEDEN - EEN OERKRACHT

ONWETENDHEID LEIDT NAAR DICTATUUR

Edmond Vanderelst

BEWUSTE KENNIS VAN ONS VERLEDEN - EEN OERKRACHT

BEWUSTE KENNIS VAN ONS VERLEDEN - EEN OERKRACHT

ONWETENDHEID LEIDT NAAR DICTATUUR

BEWUSTE KENNIS VAN ONS VERLEDEN - EEN OERKRACHT

 

Er is hoop voor de toekomst... Dit boek geeft een overweldigend portret van de mens in zijn evolutie. Het daagt elkeen uit om zich te verbazen over de geschiedenis van ons allen. Of hoe een diepgaande duik in het verleden onze blik verruimt en ons met vertrouwen, hoop en energie laat kijken naar de dag van morgen.Nog te verschijnen

€ 29,50

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving BEWUSTE KENNIS VAN ONS VERLEDEN - EEN OERKRACHT

Er is hoop voor de toekomst... Dit boek geeft een overweldigend portret van de mens in zijn evolutie. Het daagt elkeen uit om zich te verbazen over de geschiedenis van ons allen. Of hoe een diepgaande duik in het verleden onze blik verruimt en ons met vertrouwen, hoop en energie laat kijken naar de dag van morgen. Een boek met een positieve boodschap, een boek dat raakt en aangeraakt wil worden!


Voor de auteur was het schrijven van dit boek als een missie. Vanuit zijn professionele loopbaan als maatschappelijk werker in een centrum voor leerlingenbegeleiding had de auteur talloze gesprekken met jongeren uit het secundair onderwijs. Niemand stelt zo'n directe en vertwijfelde vragen als de opgroeiende jeugd. Deze unieke ervaringen deden de auteur teruggrijpen naar zijn filosofisch-theologische opleiding en vormden de voedingsbodem voor dit monumentale werk. Kennis van ons gemeenschappelijk verleden blijkt uitermate belangrijk voor elkeen én het is nog enorm boeiend ook!


ISBN
9789464359763
Pagina's
591
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Mens en Maatschappij