Boekhandel Douwes Den Haag

Sambal

50 recepten met pit

Titi Waber

Sambal

Sambal

50 recepten met pit

Sambal

 

Sambal is een condiment, een toevoeging aan het eten die de smaak van het eten versterkt en/of verandert. Het wordt gemaakt van pepers gecombineerd met kruiden, specerijen, fruit, groenten, vis, schaal- en schelpdieren.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 25,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Sambal

Sambal is een condiment, een toevoeging aan het eten die de smaak van het eten versterkt en/of verandert. Het wordt gemaakt van pepers gecombineerd met kruiden, specerijen, fruit, groenten, vis, schaal- en schelpdieren.

In dit handzame boek neemt Titi Waber, chef-kok van het gerenommeerde restaurant Blauw, je mee op sambalreis door de Indonesische archipel. Van de noordelijke kant van Sumatra tot de Kleine Soenda-eilanden. Je proeft het verschil in sambal, door de verscheidenheid van kruiden, specerijen en de lokale producten die erin verwerkt worden. Zo leer je sambal uit elk streek van Indonesië te herkennen.

In Sambal vind je de lekkerste recepten voor traditionele en de nieuwe smaken van sambal. En je kunt ze thuis zelf maken. Sambal is hotter dan ooit. Sterker nog, sambal krijgt een eigen identiteit!


ISBN
9789089898470
Pagina's
192
Verschenen
NUR
442
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Terra

Keuken per land en streek