Boekhandel Douwes Den Haag

Smaak

De plantaardige keuken van Yerba

Sally Mitchell & Walter Marskamp

Smaak

Smaak

De plantaardige keuken van Yerba

Smaak

 

Met ruime ervaring in zowel de Franse klassieke keuken als internationale keukens heeft Walter Marskamp, chef van restaurant Yerba, een groot gevoel voor smaken ontwikkeld. Het is hem gelukt om met de strenge selectie aan ingrediënten die bij een plantaardige levensstijl horen, toch de volledige smaakbeleving in de gerechten terug te laten komen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 35,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Smaak

Met ruime ervaring in zowel de Franse klassieke keuken als internationale keukens heeft Walter Marskamp, chef van restaurant Yerba, een groot gevoel voor smaken ontwikkeld. Het is hem gelukt om met de strenge selectie aan ingrediënten die bij een plantaardige levensstijl horen, toch de volledige smaakbeleving in de gerechten terug te laten komen.

Die smaak verkrijgt Walter door op een zo duurzaam mogelijke manier met de - liefst lokaal geproduceerde - producten om te gaan. Daarbij werkt hij met wat de seizoenen te bieden hebben en maakt hij gebruik van het volledige product. Wanneer je groente de hoofdrol laat spelen, wordt vlees of vis bijna overbodig. Toch kun je, als je wilt, gewoon een stukje vlees of vis toevoegen. Bij de recepten geeft Walter hiervoor suggesties.

Dit boek laat zien hoe spannend, veelzijdig maar vooral ook hoe lekker groente kan zijn.


ISBN
9789089898487
Pagina's
224
Verschenen
NUR
442
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Terra