Boekhandel Douwes Den Haag

Mijn Moedboek

Mijn Moedboek

Mijn Moedboek

Mijn Moedboek

 

In ‘Mijn Moedboek’ beschrijft de auteur hoe ze de regie over haar leven wist terug te nemen, nadat ze die door een aantal ingrijpende gebeurtenissen volkomen was kwijtgeraakt. Ze houdt niet van half werk: ze gaf huis en haard op en ging op andermans huis en huisdieren passen.Nog te verschijnen

€ 19,95

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Mijn Moedboek

In ‘Mijn Moedboek’ beschrijft de auteur hoe ze de regie over haar leven wist terug te nemen, nadat ze die door een aantal ingrijpende gebeurtenissen volkomen was kwijtgeraakt.

Ze houdt niet van half werk: ze gaf huis en haard op en ging op andermans huis en huisdieren passen. Inmiddels leeft ze als een nomade op verschillende continenten. Ook werd ze wat ze altijd al wilde worden: schrijver.

Ze besloot dit boek te schrijven omdat ze duidelijk wil maken dat, hoe oud je ook bent, je altijd nog dingen naar je hand kunt zetten. Als je genoeg moed hebt om de eerste stap te nemen krijg je gaandeweg steeds meer vertrouwen in jezelf.
'Mensen vinden mij heel moedig: niet alleen door wat ik doe, maar ook omdat ik niet de schone schijn probeer op te houden. Dat laatste werkt trouwens heel bevrijdend. Net als het afscheid nemen van heel veel spullen en allerlei schijnzekerheden. Mijn stap is voor veel buitenstaanders moeilijk te begrijpen. Maar voor mij was het de enige manier om me te bevrijden van de loodzware lasten die mijn leven beheersten en overnamen.'

Wilma Vervoort (1960) komt oorspronkelijk uit Eindhoven, maar voelt zich overal thuis. Als ‘Menopause Nomad’ leeft ze op minimaal twee verschillende continenten, al dan niet samen met haar Zuid-Afrikaanse verkering. Ze is een rasechte tweeling: dol op communiceren, altijd op zoek naar nieuwe ervaringen en met een broertje dood aan sleur. Als schrijver en spreker vertelt ze openhartig over de ervaringen die ze opdoet.


ISBN
9789090354316
Pagina's
380
Verschenen
NUR
320
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Het Schrijversportaal

Literaire non-fictie