Boekhandel Douwes Den Haag

Het Grote Prentenboek

Het Grote Prentenboek

Het Grote Prentenboek

Het Grote Prentenboek

 

Dit prentenboek is speciaal ontworpen voor mensen die niet (meer) kunnen lezen. Dit kan komen door dementie, autisme of een andere verstandelijke beperking. Het is een groot A4-formaat prentenboek zonder letters!Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 24,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Het Grote Prentenboek

Dit prentenboek is speciaal ontworpen voor mensen die niet (meer) kunnen lezen. Dit kan komen door dementie, autisme of een andere verstandelijke beperking. Het is een groot A4-formaat prentenboek zonder letters! Het hardcover boek heeft 100 pagina’s, gedrukt op hoge kwaliteit dik fotopapier waardoor de foto’s van het boek af spatten. Mooie afbeeldingen van dieren, producten, plaatsen op de wereld en nog veel meer brengen gesprekken op gang... van plaatjes naar praatjes!

Kristel van Klaveren is grafisch vormgever en activiteitenbegeleider in een verzorgingstehuis. Hier kwam ze erachter dat er voor mensen die niet meer kunnen lezen weinig tot niets vinden is. Er wordt vaak genoeg (met de beste bedoelingen) een boek voor hun neus gelegd om in te kijken, maar naast de foto's staat altijd wel een tekst. Hierdoor worden deze mensen letterlijk met de neus op de feiten gedrukt... 'dit kan ik niet meer!' De letters komen wel bekend voor, maar er is geen chocola meer van te maken. Het werd tijd voor een boek zonder letters! Een boek met heldere kleuren en afbeeldingen met humor zoals een ‘Kip met een gekookt eitje’ en een “Koe met een glas melk’! Het boek nodigt uit tot gesprekken, door de grote foto's komen de praatjes op gang, over auto's, huisdieren, eten, vakanties en nog veel meer.


ISBN
9789090358123
Pagina's
100
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Pumbo.nl B.V.

Mens en Maatschappij