Boekhandel Douwes Den Haag

De komst van de Transitie

Het einde van ons individueel zelfbeschikkingsrecht?

Robin De Ruiter´s auteurscollectief

De komst van de Transitie

De komst van de Transitie

Het einde van ons individueel zelfbeschikkingsrecht?

De komst van de Transitie

 

DE KOMST VAN DE TRANSITIE Heruitgave van de oorspronkelijke eerste druk uit 2009 Dit boek was in 2009 de allereerste Nederlandse publicatie over de overgang naar een nieuw tijdperk. Oftewel een wereldwijde ´Transitie´, om de wereld opnieuw vorm te geven.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,50


Beschrijving De komst van de Transitie

DE KOMST VAN DE TRANSITIE

Heruitgave van de oorspronkelijke eerste druk uit 2009


Dit boek was in 2009 de allereerste Nederlandse publicatie over de overgang naar een nieuw tijdperk. Oftewel een wereldwijde ´Transitie´, om de wereld opnieuw vorm te geven. Een wereldwijde structurele verandering die zich in verschillende fasen voltrekt.

Het huidige gevoel van chaos en onbehagen en de huidige gebeurtenissen op het politieke wereldtoneel alsmede de instortende wereldeconomie, bijzondere lockdowns, zaken die iedereen tijdens en sinds de coronacrisis meemaakt, zijn deel van de Transitie en werden in dit boek veertien jaar geleden uitgebreid beschreven.

Steeds meer mensen zijn ervan overtuigd dat we ons in een cruciaal kantelmoment tijdens de geschiedenis van de mensheid bevinden, vergelijkbaar met het begin van de industriële revolutie omstreeks 1860.

De Transitie moet gezien worden als een keuzemoment: mondiale vernieuwing of totale instorting. De ´keuze´ komt tot stand onder druk van crisis en angst. Zo worden wij rijp gemaakt voor het tot stand komen van het ´Systeem´. Na de Transitie komt het ´Systeem´ tot zijn voltooiing. De vestiging van het ´Systeem´ zal gepaard gaan met hard ingrijpen en veel geweld.

Ontsnappen is niet mogelijk. Wij zijn verworden tot een ras van geprogrammeerde wezens die bereid zijn alles wat de politiek, de massamedia en de scholen vertellen, te geloven en te doen. Deze drie instellingen zorgen er niet alleen voor dat mensen worden gecontroleerd en beïnvloed, ze hebben ook de macht om alle bestaande relaties in de politiek, de samenleving, de moraal en het gezinsleven op een eenvoudige manier aan te sturen in de gewenste richting.

Na de verbazingwekkende gebeurtenissen die ons in de wereld van vandaag ten deel vallen dienen we voorbereid te zijn op nog veel grotere veranderingen die diep in ons eigen leven zullen ingrijpen. Indien wij niet opletten zal het spoedig gedaan zijn met onze vrijheid. Niet alleen met de vrijheid van afzonderlijke volkeren, maar ook met die van het individu. Mensen die alleen met het dagelijks leven bezig zijn zullen onaangenaam verrast worden.

Het gaat in dit boek niet over personen, politiek, ras of geloof. Het gaat erom de situatie waarin wij nu leven duidelijk te maken. Bovendien zal uit het boek blijken dat wij niet machteloos zijn, zoals zo vaak lijkt.
Aangezien er in deze publicatie een werkelijkheid beschreven is die men niet gemakkelijk onder ogen ziet of niet wil zien, kan het voor sommigen af en toe confronterend zijn.


ISBN
9789090377582
Pagina's
142
Verschenen
NUR
686
Druk
2
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mayra Publications

Moderne geschiedenis (1870-heden)