Boekhandel Douwes Den Haag

De verwachting voorbij

Eerlijke verhalen over moeder worden

Mirjam Meek

De verwachting voorbij

De verwachting voorbij

Eerlijke verhalen over moeder worden

De verwachting voorbij

 

Een uniek perspectief op het moederschapOp werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 23,99


Beschrijving De verwachting voorbij

Moeder zijn gaat niet altijd zonder slag of stoot, en dat mag gelukkig steeds vaker hardop gezegd worden. Maar dat één op de vijf vrouwen al tijdens de zwangerschap of in het prille moederschap (ernstige) psychische klachten ontwikkelt, is nog lang niet overal bekend. Ex-verloskundige en klinisch psycholoog Mirjam Meek richtte jaren geleden een psychologiepraktijk op, speciaal voor deze vrouwen.


In De verwachting voorbij deelt Mirjam verhalen van de moeders die bij haar in de praktijk terechtkwamen. De lezer kijkt over haar schouder mee naar de gesprekken met cliënten, Mirjams eigen overpeinzingen en de verschillende behandelmethodes die ze toepast. Zo maken we kennis met een vrouw die haar pasgeboren kindje verloor, een vrouw in de rouw omdat ze een ‘jongensmoeder’ bleef en een vrouw die 24/7 panisch is dat haar baby iets overkomt. Stuk voor stuk aangrijpende verhalen die laten zien hoe groot de impact van het prille moederschap op vrouwen kan zijn.


 


Mirjam Meek (1977) is ex-verloskundige en klinisch psycholoog. Ze is eigenaar van de succesvolle psychologiepraktijk MeJa, centrum voor zwangerschap en psyche. De verwachting voorbij is haar eerste boek.


ISBN
9789400409392
Pagina's
208
Verschenen
NUR
320
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Thomas Rap

Literaire non-fictie