Boekhandel Douwes Den Haag

Het gebed van Jonathan Simmers

Martijn Couwenhoven

Het gebed van Jonathan Simmers

Het gebed van Jonathan Simmers

Het gebed van Jonathan Simmers

 

Als Jonathan Simmers na tien jaar zijn vader weer ontmoet, overhandigt die hem de urn met de as van zijn moeder. Terwijl zijn vader hun relatie graag nieuw leven wil inblazen, vraagt Jonathan zich in de week die volgt af wat de noodzaak daarvan is; waarom zou hij zich nu opeens verbinden met de man die er nooit was?


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,99

Ophalen: Nu 3 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Het gebed van Jonathan Simmers

Als Jonathan Simmers na tien jaar zijn vader weer ontmoet, overhandigt die hem de urn met de as van zijn moeder. Terwijl zijn vader hun relatie graag nieuw leven wil inblazen, vraagt Jonathan zich in de week die volgt af wat de noodzaak daarvan is; waarom zou hij zich nu opeens verbinden met de man die er nooit was? Intussen zorgt hij voor zijn halfzus, Lieke, die zich niet erg thuis voelt in haar huidige leven en er af en toe lijkt uit te vallen. Zoekend naar hulp wendt Jonathan zich tot zijn moeder – kleine gebeden om richting en helderheid, voor zichzelf, voor Lieke.


Het gebed van Jonathan Simmers is een ontroerende roman over een poging grip te krijgen op de tijd, een verhaal over verbinden van heden en verleden, van leven en dood.


ISBN
9789400410374
Pagina's
208
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Thomas Rap

Romans