Boekhandel Douwes Den Haag

Een buitengewone bedrieger

De zoektocht naar een meesteroplichter in de liefde

Sonia Kronlund

Een buitengewone bedrieger

Een buitengewone bedrieger

De zoektocht naar een meesteroplichter in de liefde

Een buitengewone bedrieger

 

Hij noemt zichzelf Ricardo, Alexandre, Daniel of Richard. Hij is Argentijn, Braziliaan of Portugees. Hij beweert chirurg, ingenieur, fotograaf of politieagent te zijn, zonder dat zijn vrouwen aan de waarheid daarvan twijfelen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 21,99


Beschrijving Een buitengewone bedrieger

Hij noemt zichzelf Ricardo, Alexandre, Daniel of Richard. Hij is Argentijn, Braziliaan of Portugees. Hij beweert chirurg, ingenieur, fotograaf of politieagent te zijn, zonder dat zijn vrouwen aan de waarheid daarvan twijfelen. Deze beroepsleugenaar slaagt erin vier huwelijken in vier landen aan te gaan en doet dit met verschillende persoonlijkheden.


Een buitengewone bedrieger vertelt het verhaal van een meesteroplichter aan de hand van de getuigenissen van de vrouwen die van hem hielden, een privédetective die hem volgde en de politieagentes die hem betrapten. Een ongelooflijke reis op zoek naar een geniale kameleon, van Parijs via Warschau naar de favela’s in Brazilië. Welke strategieën gebruikte hij? Wat waren zijn drijfveren? En: was hij een gevaarlijke manipulator of een geesteszieke minnaar? Een buitengewone bedrieger is een razend spannend, waargebeurd verhaal voor fans van de Netflix-hitserie The Tinder Swindler en de film Catch Me If You Can met Leonardo DiCaprio.


ISBN
9789400411531
Pagina's
208
Verschenen
NUR
320
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Thomas Rap

Literaire non-fictie