Boekhandel Douwes Den Haag

Simpele leugens

David Baldacci

Simpele leugens

Simpele leugens

Simpele leugens

 

Voormalig politieagente Mickey Gibson doet onderzoek naar een wapenhandelaar. Maar haar opdrachtgeefster vertelt niet de hele waarheid.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,99


Beschrijving Simpele leugens

Ex-politieagent Mickey Gibson is pas sinds kort aan de slag bij ProEye. Haar werk bestaat uit het online traceren van de bezittingen van schatrijke oplichters die hun schuldeisers in de kou laten staan. Op een dag wordt ze gebeld door een zekere Arlene Robinson die zegt ook voor ProEye te werken. Ze krijgt opdracht naar de woning van de beruchte en gevluchte wapenhandelaar Rutger Novak te gaan om de inboedel te inventariseren.


Maar in plaats van pracht en praal vindt Mickey in een geheime kamer het in verregaande staat van ontbinding verkerende lichaam van een man. Het slachtoffer is niet Rutger Novak, wiens huis het ook helemaal niet blijkt te zijn, maar een zeer op zijn privacy gestelde miljonair. En wat nog veel verontrustender is: niemand bij ProEye heeft ooit van Mickeys opdrachtgever Arlene Robinson gehoord.


ISBN
9789400515819
Pagina's
400
Verschenen
NUR
332
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Bruna Uitgevers B.V., A.W.

Thriller