Boekhandel Douwes Den Haag

Donkerdrif

Deon Meyer

Donkerdrif

Donkerdrif

Donkerdrif

 

Kaapse wijn, hebzucht, moord en Bennie Griessel. De ingrediënten van de nieuwe thriller van Deon Meyer.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 15,00


Beschrijving Donkerdrif

Adjudant-officier Milo April is in koelen bloede doodgeschoten bij het Waterfront van Kaapstad. Op klaarlichte dag, een executie. En misschien is een hoger lid van de Zuid-Afrikaanse politie daar verantwoordelijk voor. En mogelijk houdt het verband met de geheimzinnige brieven die de geschorste luitenants Bennie Griessel en Vaughn Cupido hebben gekregen. Met bedekte verwijzingen naar corruptie binnen de regering.
Maar tot hun frustratie moeten Bennie en Vaughn hun kostbare tijd besteden aan de vermissing van een student, die na een weekendje feesten spoorloos verdwenen is.

En de schatrijke Jasper Boonstra, de beruchte oplichter, vraagt makelaar Sandra Steenberg of ze Donkerdrif wil verkopen, het kapitale wijnlandgoed. Sandra, de vrouw van schrijver Josef en moeder van twee kinderen, heeft het geld hard nodig. Ze verdrinkt haast in de schulden en is wanhopig. Maar de transactie loopt fout. En nu zitten Griessel en Cupido ook al achter haar aan.

Langzaamaan komen de rechercheurs tot de conclusie dat de zaken verbonden zijn door de donkerste drift die er bestaat: hebzucht.


ISBN
9789400515925
Pagina's
448
Verschenen
NUR
305
Druk
4
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Bruna Uitgevers B.V., A.W.

Literaire thriller