Boekhandel Douwes Den Haag

Hidden potential

Ontdek, ontwikkel en benut je verborgen potentieel

Adam Grant

Hidden potential

Hidden potential

Ontdek, ontwikkel en benut je verborgen potentieel

Hidden potential

 

Bestsellerauteur over het benutten van je verborgen potentieel. Voor lezers van Atomic habits van James Clear, Grip van Rick Pastoor en Outliers van Malcolm Gladwell


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,99


Beschrijving Hidden potential

We leven in een wereld die geobsedeerd is door talent. We bewonderen getalenteerde studenten, atleten die schijnbaar moeiteloos tot wereldprestaties komen en wonderkinderen in de muziek. Maar het bewonderen van mensen die beginnen met aangeboren voordelen leidt ertoe dat we niet zien wat we zelf zouden kunnen bereiken. We onderschatten hoe goed we zouden kunnen worden als we nieuwe vaardigheden leren. We kunnen allemaal beter worden in het verbeteren van onszelf.


Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en aan de hand van inspirerende verhalen laat Adam Grant zien hoe je jezelf en anderen kunt uitdagen om hoger te mikken en meer te bereiken dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Vooruitgang hangt minder af van hoe hard je werkt dan van hoe goed je leert. Groei gaat niet over het genie dat je bezit - het gaat over het karakter dat je ontwikkelt.


Grant onderzoekt hoe je de karaktereigenschappen en motivatiestructuren kunt opbouwen om je eigen potentieel te realiseren. En hoe je systemen kunt ontwerpen om kansen te creƫren voor mensen die over het hoofd worden gezien en onderschat.


De talenten en gewoontes van supersterren zijn al vaak beschreven. Dit boek onthult hoe iedereen in staat is om grote dingen te bereken. De echte maatstaf voor je potentieel is niet de hoogte van de piek die je hebt bereikt, maar hoe ver je bent geklommen om daar te komen.


ISBN
9789400517271
Pagina's
352
Verschijnt
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lev.

Psychologie