Boekhandel Douwes Den Haag

Schrijven vanuit je hart

Ingrid Bockting & Natalie Goldberg

Schrijven vanuit je hart

Schrijven vanuit je hart

Schrijven vanuit je hart

 

Velen van ons hebben de wens om een boek te schrijven. Maar hoe begin je daarmee? In 'Schrijven vanuit je hart' krijg je tips en oefeningen om je schrijfdroom waar te maken. Zelf een boek schrijven is namelijk de droom van veel mensen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 18,99


Beschrijving Schrijven vanuit je hart

Velen van ons hebben de wens om een boek te schrijven. Maar hoe begin je daarmee? In 'Schrijven vanuit je hart' krijg je tips en oefeningen om je schrijfdroom waar te maken. Zelf een boek schrijven is namelijk de droom van veel mensen. Met de tips en oefeningen van Nathalie Goldberg was zelf een boek schrijven nog nooit zo makkelijk. 'Schrijven vanuit je hart' is een gepassioneerde oproep om je diepste gedachten onder woorden te brengen. Het boek is opgebouwd uit 64 hoofdstukken van drie pagina's, waarin steeds een advies wordt uitgewerkt. Het zijn zonder uitzondering inspirerende teksten die tot de verbeelding spreken en de lezer stimuleren om te schrijven vanuit zijn of haar hart. Deze editie bevat een nieuw omslag én een nieuw voorwoord van Julia Cameron!

Ontdek ook de kaartenset van 'Schrijven vanuit je hart', met 60 kaarten met schrijftips en -instructies om schrijven vanuit nieuwe perspectieven te ontdekken.


ISBN
9789401305860
Pagina's
200
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Altamira

Psychologie