Boekhandel Douwes Den Haag

Money Mindset

48 inspirerende kaarten voor een positieve money flow

Adine Faber-Versluis

Money Mindset

Money Mindset

48 inspirerende kaarten voor een positieve money flow

Money Mindset

 

Ontdek jouw innerlijke geldtype, bevrijd jezelf van beperkende overtuigingen en patronen en manifesteer overvloed met de 'Money Mindset'-kaartenset van financieel expert Adine Faber-Versluis. Door te ontdekken waar jouw ideeën over geld, rijkdom en financiën vandaan komen kun je belemmerende gedachten ombuigen en anders met geld om leren gaan.


Nog te verschijnen

€ 17,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Money Mindset

Ontdek jouw innerlijke geldtype, bevrijd jezelf van beperkende overtuigingen en patronen en manifesteer overvloed met de 'Money Mindset'-kaartenset van financieel expert Adine Faber-Versluis. Door te ontdekken waar jouw ideeën over geld, rijkdom en financiën vandaan komen kun je belemmerende gedachten ombuigen en anders met geld om leren gaan. Je ouders, omgeving en de maatschappij hebben onvermijdelijk jouw mindset over geld beïnvloed. Door de kaarten van 'Money Mindset' te gebruiken leer je meer overvloed aan te trekken, je relatie met geld te verbeteren en hoe je in financiële vrijheid kunt leven.

Adine Faber-Versluis is financieel expert en winnaar van de Vrouw in de Media Award 2022 Friesland. Ze is oprichter van de Money Mind Academy. Haar missie is om 1 miljoen vrouwen te helpen financieel vrij te worden.


ISBN
9789401305884
Pagina's
40
Verschijnt
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Cards
Taal
Nederlands
Uitgever
Altamira

Psychologie