Boekhandel Douwes Den Haag

Puur koffie

Telen - branden - zetten - ondernemen - drinken - reizen

Katrien Pauwels

Puur koffie

Puur koffie

Telen - branden - zetten - ondernemen - drinken - reizen

Puur koffie

 

Koffie-experte Katrien Pauwels leidt je door het globale koffielandschap. Zowel koffieleken als doorgewinterde coffee lovers en professionals zullen hun gading vinden in dit 'proven concept' dat het vele werk dat aan onze dagelijkse kop koffie voorafgaat in kaart brengt.


Nog te verschijnen

€ 35,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Puur koffie

Koffie-experte Katrien Pauwels leidt je door het globale koffielandschap. Zowel koffieleken als doorgewinterde coffee lovers en professionals zullen hun gading vinden in dit 'proven concept' dat het vele werk dat aan onze dagelijkse kop koffie voorafgaat in kaart brengt. Van het telen van de verschillende soorten bonen, over de invloed van het branden op de smaak, tot het kiezen van de koffie die het best bij je past en de juiste manier om koffie te zetten.

In deze geüpdatete editie schenkt ze de lezer ook een inzicht in het ondernemen in de koffiewereld inclusief businessplan en getuigenissen van de beste koffiebranders ter wereld.

Tot slot sluit dit complete boek af met de booming business van de alternatieven voor melk, koffiereizen en referentiebars overal ter wereld. Een must have.


ISBN
9789401461566
Pagina's
272
Verschijnt
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Culinair
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren