Boekhandel Douwes Den Haag

Puur thee

Telen - zetten - experimenteren - drinken

Veerle Stoffels

Puur thee

Puur thee

Telen - zetten - experimenteren - drinken

Puur thee

 

Na het succesvolle eerste deel werd Puur Thee aangevuld met de laatste trends en (r)evoluties binnen de theewereld. Toegankelijk en inspelend op de blijvende vraag naar thee-inspiraties. Voor zowel theeprofessionals als theeliefhebbers, met alle nodige info over de herkomst, de smaak, medicinale werking en bereidingswijze van de verschillende theesoorten.Welke zijn de belangrijkste thee producerende landen?


Nog te verschijnen

€ 35,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Puur thee

Na het succesvolle eerste deel werd Puur Thee aangevuld met de laatste trends en (r)evoluties binnen de theewereld. Toegankelijk en inspelend op de blijvende vraag naar thee-inspiraties. Voor zowel theeprofessionals als theeliefhebbers, met alle nodige info over de herkomst, de smaak, medicinale werking en bereidingswijze van de verschillende theesoorten.

Welke zijn de belangrijkste thee producerende landen? Hoe gaat het oogsten van de theeplant precies in zijn werk en wat zijn de gevolgen voor de smaak? Welke thee drink je het beste op welk moment van de dag? Hoe zet je thee op de juiste manier? En wat zijn de gezondheidseffecten van thee?


ISBN
9789401463492
Pagina's
240
Verschijnt
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Culinair
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren