Boekhandel Douwes Den Haag

Het whisky boek

Alles wat je nog niet wist over the water of life

Fernand Dacquin

Het whisky boek

Het whisky boek

Alles wat je nog niet wist over the water of life

Het whisky boek

 

Whisky is een verhaal. Whisky is vele verhalen. Dit unieke boek bundelt de meest verrassende anekdotes uit de whiskywereld en vormt zo de perfecte aanvulling op andere boeken over distilleren, proeven en reizen.In herdruk

€ 19,99

Bezorgen: Zodra weer op voorraad


Beschrijving Het whisky boek

Whisky is een verhaal. Whisky is vele verhalen. Dit unieke boek bundelt de meest verrassende anekdotes uit de whiskywereld en vormt zo de perfecte aanvulling op andere boeken over distilleren, proeven en reizen. Geniet van hartverwarmende verhalen over geheime recepten, spookkastelen, verborgen distilleerderijen, royale drankorgels en de eerste whiskytoerist, en ontdek aspecten over whisky die je in geen enkel ander boek zult vinden.

Al bijna veertig jaar reist whisky devotee Fernand Dacquin door deze wondere whiskywereld, op zoek naar de meest markante vertellingen en beelden. Nu distilleert hij die ervaringen in 111 verhalen, in zijn eigen tongue in cheek stijl. Het resultaat is een heerlijk apart boek - in een handzaam formaat, zodat je de andere hand vrij hebt voor een goed glas whisky.


ISBN
9789401469036
Pagina's
384
Verschijnt
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Culinair