Boekhandel Douwes Den Haag

Eat this!

Unieke, eenvoudige groenterecepten

Heikki Verdurme & Blendbrothers

Eat this!

Eat this!

Unieke, eenvoudige groenterecepten

Eat this!

 

Groenten zijn spannend, toegankelijk en allesbehalve saai! In een handomdraai kun je superoriginele en smaakvolle bereidingen op tafel zetten waarvan iedereen gaat watertanden. In dit boek geven de Blendbrothers hun geheime combinaties prijs waardoor je net dat tikkeltje extra smaak in een gerecht tovert.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 25,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Eat this!

Groenten zijn spannend, toegankelijk en allesbehalve saai! In een handomdraai kun je superoriginele en smaakvolle bereidingen op tafel zetten waarvan iedereen gaat watertanden.

In dit boek geven de Blendbrothers hun geheime combinaties prijs waardoor je net dat tikkeltje extra smaak in een gerecht tovert.

De gerechten zijn eenvoudig te maken of om als inspiratie te gebruiken. Geen ellenlange ingrediëntenlijsten of regeltjes, gewoon 70 lekkere groentebordjes met die fingerlicking touch!


ISBN
9789401478625
Pagina's
192
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Culinair