Boekhandel Douwes Den Haag

De talentenfluisteraar

Haal het beste uit jezelf

Luk Dewulf

De talentenfluisteraar

De talentenfluisteraar

Haal het beste uit jezelf

De talentenfluisteraar

 

Denk je soms dat je geen talent hebt? Zie je sterktes bij anderen, maar moeilijker bij jezelf? Op weg naar meer energie, veerkracht en rust Het woord 'talent' gebruiken we vaak om te zeggen dat iemand uitzonderlijk goed in iets is.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 17,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving De talentenfluisteraar

Denk je soms dat je geen talent hebt?
Zie je sterktes bij anderen, maar moeilijker bij jezelf?
Op weg naar meer energie, veerkracht en rust

Het woord 'talent' gebruiken we vaak om te zeggen dat iemand uitzonderlijk goed in iets is. Maar eigenlijk is talent iets universeels. Meer nog: iedereen heeft sterktes, die we allemaal in een unieke combinatie inzetten. Je hoeft je talenten alleen maar te ontdekken, en ze te laten gedijen onder de juiste omstandigheden, om het beste uit jezelf te halen.

De talentenfluisteraar helpt je om jouw unieke set aan talenten te leren kennen, en te ontdekken hoe talenten je op elk moment kunnen helpen. Om elkaar beter te begrijpen, maar ook om om te gaan met stress in je baan of op moeilijke momenten.

Als je luistert naar jezelf en op de juiste manier met je talent leert omgaan, kun je energieverlies tegengaan en je batterijen helemaal opladen. Want kiezen voor je talent, dat is kiezen voor je geluk.


ISBN
9789401478779
Pagina's
111
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo Campus

Psychologie