Boekhandel Douwes Den Haag

Het Kaasboek

De crème de la crème van de rauwmelkse wereldkazen

Giedo De Snijder & Frédéric Van Tricht

Het Kaasboek

Het Kaasboek

De crème de la crème van de rauwmelkse wereldkazen

Het Kaasboek

 

Kaas maken is een kunst, kaas proeven een genot. Kaasaffineur Frédéric Van Tricht en kaasmaker Giedo De Snijder gingen samen op zoek naar de beste rauwmelkse kazen. Het resultaat is een selectie duurzame top producten die op traditionele manier en met de hand bereid worden, vol respect voor het ambacht, de grondstoffen en de dieren.


Nog te verschijnen

€ 39,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Het Kaasboek

Kaas maken is een kunst, kaas proeven een genot. Kaasaffineur Frédéric Van Tricht en kaasmaker Giedo De Snijder gingen samen op zoek naar de beste rauwmelkse kazen. Het resultaat is een selectie duurzame top producten die op traditionele manier en met de hand bereid worden, vol respect voor het ambacht, de grondstoffen en de dieren. Want zo verkrijgen kwaliteitskazen van rauwe melk hun volle smaken, rijk aan diepgang en complexiteit.

Dit boek gaat over de mensen en de verhalen achter twintig internationale rauwmelkse kazen.
Met liefde voor het metier en het product.


ISBN
9789401479561
Pagina's
288
Verschijnt
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Culinair