Boekhandel Douwes Den Haag

Abnormaal goed

Vind je talent via je afwijking

Peter Ampe & Emily Rammant

Abnormaal goed

Abnormaal goed

Vind je talent via je afwijking

Abnormaal goed

 

Je kunt niet stilzitten. Je houdt niet van onaangekondigd bezoek. Je checkt noodgedwongen vijf keer of het licht uit is. Maar ook: je ziet details die niemand opmerkt. Je bedenkt keer op keer verrassende oplossingen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,99


Beschrijving Abnormaal goed

Je kunt niet stilzitten. Je houdt niet van onaangekondigd bezoek. Je checkt noodgedwongen vijf keer of het licht uit is. Maar ook: je ziet details die niemand opmerkt. Je bedenkt keer op keer verrassende oplossingen. Je kunt uren aan een stuk geconcentreerd werken.

Veel mensen bevinden zich, meestal zonder het zelf te beseffen, ergens op het spectrum van een neurodiverse afwijking. Ze hebben het gevoel net iets anders te zijn dan wat als 'normaal' wordt gezien. Maar waarom zou 'abnormaal' niet 'abnormaal goed' kunnen zijn?

Dit boek focust bewust niet op de vele valkuilen van neurodiverse aandoeningen als AD(H)D, ASS, dyslexie of OCS. Wel zet het volop in op de bijzondere talenten die er hand in hand mee gaan. Of je nu een diagnose hebt of het gevoel hebt je ergens op het neuroatypische spectrum te bevinden, één ding is zeker: als je jouw unieke talenten op het spoor komt, zul je gerichtere keuzes kunnen maken in je leven en je werk.
De vele herkenbare verhalen en praktische tips zetten je alvast op weg.


ISBN
9789401485876
Pagina's
208
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Psychologie