Boekhandel Douwes Den Haag

Abnormaal goed

Ontdek je talent via je afwijking

Emily Rammant & Peter Ampe

Abnormaal goed

Abnormaal goed

Ontdek je talent via je afwijking

Abnormaal goed

 

Je kunt niet stilzitten. Je houdt niet van onaangekondigd bezoek. Je checkt noodgedwongen vijf keer of het licht uit is. Maar ook: je ziet details die niemand opmerkt. Je bedenkt keer op keer verrassende oplossingen.


Nog te verschijnen

€ 22,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Abnormaal goed

Je kunt niet stilzitten. Je houdt niet van onaangekondigd bezoek. Je checkt noodgedwongen vijf keer of het licht uit is. Maar ook: je ziet details die niemand opmerkt. Je bedenkt keer op keer verrassende oplossingen. Je kunt uren aan een stuk geconcentreerd werken.

Veel mensen bevinden zich, meestal zonder het zelf te beseffen, ergens op het spectrum van een neurodiverse afwijking. Ze hebben het gevoel net iets anders te zijn dan wat als 'normaal' wordt gezien. Maar waarom zou 'abnormaal' niet 'abnormaal goed' kunnen zijn?

Dit boek focust bewust niet op de vele val kuilen van neurodiverse aandoeningen als ADHD, ASS, dyslexie of OCD. Wel tonen de auteurs dat mensen op het spectrum vaak heel bijzondere talenten hebben. Aan de hand van herkenbare verhalen en praktische tips helpen ze de lezer om hun eigen unieke talenten te ontdekken, om zo gerichtere keuzes te maken in hun leven en werk.


ISBN
9789401485876
Pagina's
224
Verschijnt
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Psychologie