Boekhandel Douwes Den Haag

Liefde in de tropenjaren

Zo houd je je relatie vast in de drukte van je gezin

Katrien Koolen

Liefde in de tropenjaren

Liefde in de tropenjaren

Zo houd je je relatie vast in de drukte van je gezin

Liefde in de tropenjaren

 

'Hebben we nog brood in huis? Als jij aan het eten begint, doe ik de kinderen alvast in bad. En haal jij ze morgen op van school?' Weet je nog, toen je vroeger thuiskwam van het werk, samen een aperitiefje dronk en de hele avond van jullie was?


Nog te verschijnen

€ 22,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Liefde in de tropenjaren

'Hebben we nog brood in huis? Als jij aan het eten begint, doe ik de kinderen alvast in bad. En haal jij ze morgen op van school?'

Weet je nog, toen je vroeger thuiskwam van het werk, samen een aperitiefje dronk en de hele avond van jullie was? Welkom in de tropenjaren, waarin je kinderen de agenda bepalen en je relatie met je partner helemaal naar de achtergrond lijkt te verschuiven. De was vermenigvuldigt zich, de vermoeidheid mat je af en tijd voor intimiteit is moeilijk te vinden.

Hoe blijf je als jonge ouders voldoende tijd vinden voor elkaar? Where did the sex go (en komt die ooit nog terug)? En wat doe je als je partner een heel andere visie op opvoeden heeft dan jij?

Het is maar een greep uit de vele vragen die Katrien Koolen op haar sofa te horen kreeg. Met dit boek wil ze koppels ondersteunen die in de storm van het (prille) ouderschap elkaar kwijt dreigen te raken. Dat doet ze aan de hand van herkenbare verhalen, praktische tips en leuke ideeën die net wat verder gaan dan 'plan eens een date night in'. Zodat je je relatie kunt blijven voeden en de liefde levendig houdt, ook na een zoveelste slapeloze nacht.


ISBN
9789401487252
Pagina's
256
Verschijnt
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Psychologie