Boekhandel Douwes Den Haag

Not your average climate activist

Sarah Parent

Not your average climate activist

Not your average climate activist

Not your average climate activist

 

Sarah Parent is een klimaatactivist die denkt als een ondernemer, of een ondernemer die denkt als een activist. Om duurzaamheid vanzelfsprekend en gemakkelijk implementeerbaar te maken, kiest ze met Go Forest voor de middenwegaanpak: bedrijf per bedrijf, bos per bos, boom per boom.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 34,99


Beschrijving Not your average climate activist

Sarah Parent is een klimaatactivist die denkt als een ondernemer, of een ondernemer die denkt als een activist. Om duurzaamheid vanzelfsprekend en gemakkelijk implementeerbaar te maken, kiest ze met Go Forest voor de middenwegaanpak: bedrijf per bedrijf, bos per bos, boom per boom. Ze neemt niet de snelste of de gemakkelijkste weg, maar kiest de weg met de grootst blijvende impact.

In Not your average climate activist deelt Sarah zowel haar persoonlijke als professionele, atypische verhaal. En daarbij heeft ze allerlei ecohacks in zeven categorieën verzameld: Energie, Voeding, Technologie, Afvalverspilling, Reizen, Ethiek en Natuur. Het zijn eenvoudige acties die een enorme impact hebben zonder dat je je hele leven moet omgooien.

 

'Sarah is plots op mijn pad gekomen en daar ben ik nog altijd blij mee. Ik heb altijd een zwak gehad voor diegenen die niet alleen zeggen wat er kapot is, maar die het ook (proberen te) fixen. Leer haar kennen! Laat je inspireren door dit boek.'
- Jill Peeters, Internationaal klimaatcommunicatie-expert, mediameteorologist en keynotespeaker


ISBN
9789401492294
Pagina's
184
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo Campus

Mens en Maatschappij