Boekhandel Douwes Den Haag

Je moet niks

Mentaal en fysiek fit op jouw manier

Heidi Stiegelis

Je moet niks

Je moet niks

Mentaal en fysiek fit op jouw manier

Je moet niks

 

We worden gebombardeerd met goede adviezen over gezond leven en vinden een sportschool op elke hoek van de straat. Toch lukt het de meeste mensen niet om een gezonde leefstijl aan te houden. Waarom niet?


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,99


Beschrijving Je moet niks

We worden gebombardeerd met goede adviezen over gezond leven en vinden een sportschool op elke hoek van de straat. Toch lukt het de meeste mensen niet om een gezonde leefstijl aan te houden. Waarom niet? Omdat iets moeten niet werkt, tenminste niet op lange termijn.

Gezond leven begint in je hoofd, daar is psychologe Heidi Stiegelis rotsvast van overtuigd. Ze laat in dit boek zien waarom de meeste initiatieven om gezonder te leven meestal bij goede bedoelingen blijven. Ze introduceert vervolgens het Vat van Zelfwaardering en Kleine Goede Daden (KGD's) als praktische tools om wel op lange termijn die keuzes te maken die je gezonder en gelukkiger maken.

Haar methode, die je zonder moeite kunt volhouden, hielp al vele duizenden mensen op weg naar een gezonde leefstijl. Ben jij de volgende?

 

'Dit boek geeft je inzichten over je gedrag en brengt je op een positieve en haalbare manier dichter bij jezelf. Ik pas de techniek van Heidi dagelijks toe. Doe jij binnenkort ook iedere dag KGD'tjes?'
- Pascale Naessens


ISBN
9789401493079
Pagina's
192
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo

Psychologie