Boekhandel Douwes Den Haag

De groeiparadox

Waarom groeien ondernemingen afremt en pijn doet. En wat eraan te doen.

Bart Lodewyckx & Matty Paquay

De groeiparadox

De groeiparadox

Waarom groeien ondernemingen afremt en pijn doet. En wat eraan te doen.

De groeiparadox

 

De groeiparadox beschrijft het fenomeen van groeipijnen. Als een onderneming sterk groeit, heeft ze namelijk de neiging zichzelf af te remmen. Hoe valt dit te voorkomen? Is daar iets aan te doen? Jazeker en dit boek helpt je daarbij!


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 34,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving De groeiparadox

De groeiparadox beschrijft het fenomeen van groeipijnen. Als een onderneming sterk groeit, heeft ze namelijk de neiging zichzelf af te remmen. Hoe valt dit te voorkomen? Is daar iets aan te doen? Jazeker en dit boek helpt je daarbij! In elf hoofdstukken wordt in heldere taal uitgelegd wat de meest voorkomende groeipijnen zijn en hoe je ze kunt aanpakken. Vanzelfsprekendheden worden onderuit gehaald, mythes doorgeprikt, problemen worden verklaard en oplossingen aangedragen. Elk bedrijf heeft namelijk het potentieel een groeibedrijf te worden. En te blijven.‘11 hoofdstukken, 11 kapstokken, die je niet alleen helpen om te begrijpen waar de groeipijnen vandaan komen maar ook helpen bij het aanpakken van de echte oorzaken. De Groeiparadox helpt je bovendien om een praktisch kader te creëren waarmee je team de snelle veranderingen kan bespreken en aanpakken. Dat is exact wat wij nodig hadden tijdens onze snelle organisatiegroei.’


- Veerle Gonnissen | Site Manager INEOS O&P LilloBij dit boek hoort een online platform waar extra videcontent te vinden is.


ISBN
9789401497794
Pagina's
248
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lannoo Campus

Management en Economie