Boekhandel Douwes Den Haag

EKXO Ontwikkel een succesvolle bedrijfsnaam

D.M. Scholtus

EKXO Ontwikkel een succesvolle bedrijfsnaam

EKXO Ontwikkel een succesvolle bedrijfsnaam

EKXO Ontwikkel een succesvolle bedrijfsnaam

 

Verwacht uw concurrentie te slim af te zijn met deze Ekxo masterclass in bedrijfsnaam design. Een effectieve bedrijfsnaam draagt significant bij aan de continuïteit en het succes van uw onderneming.


Direct te downloaden

€ 9,91


Beschrijving EKXO Ontwikkel een succesvolle bedrijfsnaam

Verwacht uw concurrentie te slim af te zijn met deze Ekxo masterclass in bedrijfsnaam design. Een effectieve bedrijfsnaam draagt significant bij aan de continuïteit en het succes van uw onderneming. Dit eboek, de eerste in zijn soort, met een werkplan en speciaal ontworpen werkbladen maken dit eboek in kleur een onmisbaar naslagwerk voor iedere (oriënterende) ondernemer.

Beschreven in slechts vier hoofdstukken en compleet met drie unieke werkbladen.

Hoe maximaliseert een bedrijfsnaam en merknaam mijn succes? Hoe kan een doordachte bedrijfsnaam mijn marketinginspanningen minimaliseren? Hoe voer ik een consumenten en concurrentie analyse uit? Wat zijn de eigenschappen van een uitstekende bedrijfsnaam en merknaam? Bestaat de perfecte bedrijfsnaam? Wat is het verschil tussen een bedrijfsnaam en merknaam? Een bedrijfsnaam en merknaam ontwikkelingsplan inclusief uniek ontworpen werkbladen en nog veel meer waardevolle inzichten, kennis en methoden.

Ontdek de vele geheimen voor effectieve bedrijfsnamen en merknamen. Dit bondig geschreven eboek is een waardevolle en slimme investering. Ontwikkel via unieke methoden een effectieve naam voor uw succes.

Gaat u deze uitdaging aan?


ISBN
9789402128277
Pagina's
18
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Management en Economie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren