Boekhandel Douwes Den Haag

Zelfherinnering

Ruimte voor volledigheid

Hans Laurentius

Zelfherinnering

Zelfherinnering

Ruimte voor volledigheid

Zelfherinnering

 

Dit is de heruitgave van een eerder in 2004 gepubliceerd Advaita boek gebaseerd op uitgewerkte Satsang bijeenkomsten van Advaita leraar en auteur Hans Laurentius. Aan deze editie is een ruimte Zen tekst toegevoegd over ‘De tien fasen van het hoeden van de Os’, een soort landkaart van het verlichtingsproces.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 21,00

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Zelfherinnering

Dit is de heruitgave van een eerder in 2004 gepubliceerd Advaita boek gebaseerd op uitgewerkte Satsang bijeenkomsten van Advaita leraar en auteur Hans Laurentius. Aan deze editie is een ruimte Zen tekst toegevoegd over ‘De tien fasen van het hoeden van de Os’, een soort landkaart van het verlichtingsproces. Het boek behandelt een veelvoud aan onderwerpen zoals: innerlijke opruiming, het ik-gevoel, weerstand, de mind, emoties, het absolute, openheid, doorwerking en belichaming en meer. Het boek is ook een uitstekende aanvulling op zijn eerdere (satsang) boek ‘De vreugde van verlichting’, al kan het uiteraard uitstekend los van ander werk gelezen worden. Realisatie = herinnering.

Voor meer informatie over het werk van Hans Laurentius (Advaita leraar en auteur sinds 1998), zie: www.hanslaurentius.nl


ISBN
9789402147780
Pagina's
174
Verschenen
NUR
730
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Filosofie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren