Boekhandel Douwes Den Haag

Achtervolgd door een Verleden

Adri Rovers

Achtervolgd door een Verleden

Achtervolgd door een Verleden

Achtervolgd door een Verleden

 

Mikella, een 34-jarige vrouw is 8 jaar gelukkig getrouwd met de 37-jarige tandarts Gary. Zij woont met hem en twee kinderen, Remi (7) en Emily (5) in een villa in Lommel, maar in Oktober 2014 gaat het mis.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 23,14

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Achtervolgd door een Verleden

Mikella, een 34-jarige vrouw is 8 jaar gelukkig getrouwd met de 37-jarige tandarts Gary. Zij woont met hem en twee kinderen, Remi (7) en Emily (5) in een villa in Lommel, maar in Oktober 2014 gaat het mis.

Er wordt ingebroken in de villa. Enkel twee dagboeken van Mikella worden hierbij echter gestolen, en al snel vermoedt Mikella dat de inbreker haar misschien kent. Sporen van de inbreker blijven echter uit, maar die begint haar zelfs te stalken. Zo wordt er ingebroken in het appartement van een vriendin van haar, en worden er op de voorgevel van Mikella's en Gary's villa treiterteksten geplakt.

Het wordt echt eng, wanneer Gary op een dag spoorloos verdwijnt. Later wordt Mikella gebeld, en als zij opneemt, krijgt zij een engsprekende man aan de lijn. Deze beweert Gary te hebben ontvoerd. In Januari 2015 dringt een man in politiekleding de villa van Mikella binnen, en die zet haar onder schot van een revolver. De man blijkt haar inderdaad te kennen en heeft nog een appeltje met haar te schillen.

'Achtervolgd door een Verleden' is het tweede boek, dat door Adri Rovers (geb. 1982) is geschreven. In 2014 bracht hij onder pseudoniem Adri Adrianovyc 'Een Eigen Dimensie' uit.


ISBN
9789402174021
Pagina's
412
Verschenen
NUR
332
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Thriller