Boekhandel Douwes Den Haag

De stamboom

Wat als je erachter komt dat je familie van een seriemoordenaar bent?

Nicole Mabry & Steph Mullin

De stamboom

De stamboom

Wat als je erachter komt dat je familie van een seriemoordenaar bent?

De stamboom

 

Bloedstollende serial killer-thriller, voor fans van Daniel Cole en Mo Hayder.Liz Catalano is in shock als een DNA-test uitwijst dat ze geadopteerd is. Ze besluit op zoek te gaan naar familieleden van haar biologische ouders.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 19,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving De stamboom

Bloedstollende serial killer-thriller, voor fans van Daniel Cole en Mo Hayder.

Liz Catalano is in shock als een DNA-test uitwijst dat ze geadopteerd is. Ze besluit op zoek te gaan naar familieleden van haar biologische ouders. Maar dan staan er tot haar verbijstering opeens FBI-agenten voor haar deur. Haar DNA vertoont namelijk overeenkomsten met dat van een seriemoordenaar, die tot op de dag van vandaag nog niet gepakt is.
 
Al veertig jaar lang komt de Tri-State Killer weg met het ontvoeren en vermoorden van jonge vrouwen. Op de plaatsen delict laat hij geen enkel spoor achter, waardoor de politie volkomen in het duister tast.
 
Liz besluit zelf op onderzoek uit te gaan, waardoor niet alleen een familiegeheim wordt onthuld, maar ze ook de aandacht van de Tri-State Killer zelf wekt. Is het een zoektocht met een gruwelijk einde of slaagt ze erin een ondoorgrondelijke seriemoordenaar te pakken?

 


ISBN
9789402708332
Pagina's
368
Verschenen
NUR
305
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
HarperCollins

Literaire thriller