Boekhandel Douwes Den Haag

Omringd door slechte bazen

Hoe om te gaan met idioten op de werkvloer

Thomas Erikson

Omringd door slechte bazen

Omringd door slechte bazen

Hoe om te gaan met idioten op de werkvloer

Omringd door slechte bazen

 

Van de bestsellerauteur van Omringd door idioten: hoe om te gaan met idioten op de werkvloer?Wordt jouw kracht op de werkvloer vaak onderschat? Voel je je gedemotiveerd op werk? En lijkt communiceren met je baas soms onmogelijk?Iedereen die weleens een slechte baas heeft gehad, weet hoeveel impact dat kan hebben op je motivatie en zelfvertrouwen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 15,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Omringd door slechte bazen

Van de bestsellerauteur van Omringd door idioten: hoe om te gaan met idioten op de werkvloer?

Wordt jouw kracht op de werkvloer vaak onderschat? Voel je je gedemotiveerd op werk? En lijkt communiceren met je baas soms onmogelijk?

Iedereen die weleens een slechte baas heeft gehad, weet hoeveel impact dat kan hebben op je motivatie en zelfvertrouwen. Zelfs de meest plezierige baan kan negatief beïnvloed worden door een halfbakken leidinggevende. In Omringd door slechte bazen leert Thomas Erikson je hoe je de verantwoordelijkheid neemt voor je eigen ontwikkeling binnen je werk en hoe je om moet gaan met een baas die op een compleet andere planeet lijkt te leven. Erikson helpt je om van een nachtmerrie op de werkvloer een droombaan te maken.

Het mes snijdt echter aan twee kanten, en daarom is er voor alle managers een bonus aan het boek toegevoegd: Omringd door luie werknemers, een handleiding voor het managen van onderpresteerders.


ISBN
9789402710434
Pagina's
352
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
HarperCollins

Psychologie