Boekhandel Douwes Den Haag

Keuzekracht

Stop met twijfelen, kies voor geluk

Eline Princée

Keuzekracht

Keuzekracht

Stop met twijfelen, kies voor geluk

Keuzekracht

 

Pak de regie over je leven terug en kies voor geluk, voor lezers van Kelly Weekers en Michael Pilarczyk.We maken per dag meer dan 35.000 keuzes – en 95 procent daarvan onbewust. Hoe fantastisch zou het zijn als je de regie over je leven terug kunt pakken en zo meer grip krijgt op jezelf en de wereld om je heen?Je hebt altijd een keuze.


Nog te verschijnen

€ 19,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Keuzekracht

Pak de regie over je leven terug en kies voor geluk, voor lezers van Kelly Weekers en Michael Pilarczyk.

We maken per dag meer dan 35.000 keuzes – en 95 procent daarvan onbewust. Hoe fantastisch zou het zijn als je de regie over je leven terug kunt pakken en zo meer grip krijgt op jezelf en de wereld om je heen?

Je hebt altijd een keuze. Als je dat eenmaal beseft, kun je kiezen hoe je op een situatie reageert en zo je eigen levensgeluk creëren. In Keuzekracht legt Eline Princée aan de hand van vijf eenvoudige stappen uit hoe je zelfverzekerder, dapperder en gelukkiger kunt worden. Het boek staat vol praktische opdrachten die je alles leren over zelfontwikkeling en persoonlijk leiderschap, zodat ook jij bewustere keuzes kunt maken. Je bent slechts één beslissing verwijderd van een totaal ander leven!


ISBN
9789402711172
Pagina's
256
Verschijnt
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
HarperCollins

Psychologie