Boekhandel Douwes Den Haag

Nooit meer drama

Leer grenzen aan te geven in ongezonde familierelaties

Nedra Glover Tawwab

Nooit meer drama

Nooit meer drama

Leer grenzen aan te geven in ongezonde familierelaties

Nooit meer drama

 

Deze Insta-psycholoog en bestsellerauteur leert je omgaan met ongezonde familierelaties.In elke familie zijn er wel spanningen en onderliggende problemen die voor pijn, verdriet en conflicten kunnen zorgen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 21,99


Beschrijving Nooit meer drama

Deze Insta-psycholoog en bestsellerauteur leert je omgaan met ongezonde familierelaties.

In elke familie zijn er wel spanningen en onderliggende problemen die voor pijn, verdriet en conflicten kunnen zorgen. Als je deze ongezonde familiepatronen niet aanpakt, blijven ze terugkomen in elke (vriendschaps- of liefdes)relatie.

In Nooit meer drama leert gediplomeerd therapeut en relatieexpert Nedra Glover Tawwab je om disfunctionele gezinspatronen te identificeren. Aan de hand van praktische en wetenschappelijk onderbouwde adviezen helpt ze je moeilijke familiedynamieken te begrijpen en op te lossen.

Of je nu afwezige ouders, een dominante broer, afstandelijke bonuskinderen of een terughoudende schoonfamilie hebt, dit boek geeft je de tools om de controle over je eigen leven terug te pakken.

Over Gezonde grenzen:

‘Grenzen aangeven gaat bijna altijd gepaard met schuldgevoel. Tawwab legt uit dat als je dit ongemak er gewoon laat zijn, het vanzelf wegebt.’ Psychologie Magazine, boek van de maand

‘Voor eens en voor altijd: een handboek om eens écht grenzen te stellen. Dat grenzen het hart van allerlei mentale kwesties vormen, beschrijft Nedra Glover Tawwab treffend.’ Elle

‘Tawwabs schrijfstijl is vlot en makkelijk. Een aanrader voor iedereen die moeite heeft met grenzen stellen.’ Hebban


ISBN
9789402711912
Pagina's
272
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
HarperCollins

Psychologie