Boekhandel Douwes Den Haag

De andere waarheid

Peter Nyström & Peter Mohlin

De andere waarheid

De andere waarheid

De andere waarheid

 

Winnaar van de MAX Bronzen Vleermuis voor beste thrillerdebuut én de prestigieuze Zweedse Crimetime Award.Alicia Bjelke is door een ongeluk in haar jeugd zo verminkt dat ze haar gezicht liever niet laat zien.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 15,00


Beschrijving De andere waarheid

Winnaar van de MAX Bronzen Vleermuis voor beste thrillerdebuut én de prestigieuze Zweedse Crimetime Award.

Alicia Bjelke is door een ongeluk in haar jeugd zo verminkt dat ze haar gezicht liever niet laat zien. Het heeft haar ondernemingszin niet aangetast; ze is het IT-genie achter een baanbrekende datingsite, die ze samen met haar zus Stella heeft gelanceerd. Dan wordt Stella op een dag dood aangetroffen. Ze heeft een steekwond in haar nek en… ook háár gezicht is verminkt. Alicia begrijpt dat zij het volgende slachtoffer kan zijn.
 
De moord op Stella wordt onderzocht door John Adderley, rechercheur en voormalig FBI-agent, die onder een nieuwe identiteit in Karlstad verblijft. Na een mislukte infiltratie in een drugskartel in de VS moet hij ook in Zweden constant over zijn schouder blijven kijken. Al snel blijkt dat dit moordonderzoek hem een onverwachte kans geeft om af te rekenen met zijn verleden…
 


ISBN
9789402712193
Pagina's
384
Verschenen
NUR
305
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
HarperCollins

Literaire thriller