Boekhandel Douwes Den Haag

Liefs van een leugenaar

Emmy loopt haar jeugdliefde tegen het lijf. Hij denkt dat het toeval is.

Lotte Petersen

Liefs van een leugenaar

Liefs van een leugenaar

Emmy loopt haar jeugdliefde tegen het lijf. Hij denkt dat het toeval is.

Liefs van een leugenaar

 

Liefs van een leugenaar van Lotte Petersen is geweldige feelgood van een Nederlandse topauteur.Emmy Blom is geen slecht mens, ze heeft alleen een slechte gewoonte, namelijk liegen. Wanneer haar leven voor de zoveelste keer niet loopt zoals ze wil, denkt ze terug aan het laatste moment dat ze écht gelukkig was: die ene magische zomer in Frankrijk toen ze voor het eerst verliefd was.In een opwelling besluit Emmy naar Parijs af te reizen om daar ‘per ongeluk’ haar jeugdliefde Etienne tegen het lijf te lopen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 18,99


Beschrijving Liefs van een leugenaar

Liefs van een leugenaar van Lotte Petersen is geweldige feelgood van een Nederlandse topauteur.

Emmy Blom is geen slecht mens, ze heeft alleen een slechte gewoonte, namelijk liegen. Wanneer haar leven voor de zoveelste keer niet loopt zoals ze wil, denkt ze terug aan het laatste moment dat ze écht gelukkig was: die ene magische zomer in Frankrijk toen ze voor het eerst verliefd was.

In een opwelling besluit Emmy naar Parijs af te reizen om daar ‘per ongeluk’ haar jeugdliefde Etienne tegen het lijf te lopen. Met behulp van de vrolijke Gijs, die tours geeft in de stad, komt ze hem al snel op het spoor. Etienne blijkt nog net zo knap en mysterieus als al die jaren geleden, en bovendien is hij ook dolblij om Emmy weer te zien. Maar terwijl Emmy haar web van leugens weeft en Gijs en zij steeds dichter naar elkaar toe groeien, vraagt ze zich af wat nu het echte recept is voor geluk.

Over eerder werk:

‘Lottes humor is zo grappig en scherp. De rest is confetti is een heerlijk verhaal dat je uit hebt voordat je er erg in hebt.’ Mirjam Mieserius

‘Origineel, grappig en ontroerend debuut. Door de beeldende schrijfstijl en heerlijke setting vlieg je door het verhaal.’ Gillian King


ISBN
9789402714593
Pagina's
352
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
HarperCollins

Romans