Boekhandel Douwes Den Haag

Ik zie je

Yrsa Sigurdardottir

Ik zie je

Ik zie je

Ik zie je

 

Op een koude winteravond klopt een verontruste buurman aan bij een huis aan het afgelegen fjord Hvalfjörđur. Hij heeft al meer dan een week niets gezien of gehoord van het gezin dat daar woont, telefoontjes worden niet beantwoord.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,99


Beschrijving Ik zie je

Op een koude winteravond klopt een verontruste buurman aan bij een huis aan het afgelegen fjord Hvalfjörđur. Hij heeft al meer dan een week niets gezien of gehoord van het gezin dat daar woont, telefoontjes worden niet beantwoord. Zijn angst wordt werkelijkheid als hij de deur weet te openen en binnen een gruwelijk tafereel aantreft. 
Politieman Týr en forensisch patholoog Idunn leiden het onderzoek naar de moord op de gezinsleden, waarbij al snel duidelijk wordt dat de familie vreselijke geheimen met zich meedroeg. Met hulp van de jonge politievrouw Karólina wordt een doos van Pandora geopend, die hen ook confronteert met zaken uit hun eigen verleden.Ik zie je is het eerste deel van de Zwart IJs-serie, waarvan elk deel zich afspeelt in de ruige IJslandse natuur, rond hetzelfde politieteam. De term ‘zwart ijs’ verwijst naar het gladde, doorzichtige ijs dat veilig lijkt maar onverwacht onder je voeten kan breken.


ISBN
9789403104225
Pagina's
432
Verschenen
NUR
305
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Cargo

Literaire thriller